tekstschrijver webteksten blogs verhalen

Mijn werkwijze

Heel graag kom ik bij jou langs om kennis te maken en sfeer te proeven. Als het klikt brengen we samen de wensen, dromen én angsten van jouw klant in kaart. En leg jij mij uit welk probleem jij oplost met jouw bedrijf.

Door creatief met woorden te spelen vertaal ik dit naar pakkende teksten die jouw klanten aanspreken. Zodat zij zichzelf in jouw aanbod herkennen en in actie komen.

​Ik kan mezelf goed inleven in jouw denkwereld en persoonlijkheid en neem dit mee in de teksten die ik voor jou schrijf. Zodat jij het gevoel hebt dat je de teksten zelf hebt geschreven.

Omdat elke ondernemer andere behoeften heeft en schrijfklussen nooit hetzelfde zijn, werk ik niet met standaard prijzen of - pakketten. In plaats daarvan krijg je van mij een offerte op maat. 

Een kennismaking kan altijd en is gratis.

Spreekt jou dit aan? 

 
Michèle_Rabouw.jpg

"Of het nu gaat om SEO-proof webteksten, prettig leesbare rapportages of human interestartikelen voor een magazine - Debby weet overal iets moois van te maken! Ze werkt snel en nauwkeurig, is enthousiast en zeer betrouwbaar. Ik kan haar van harte aanbevelen! "

Michèle Rabouw

Hoofd Corporate Communicatie bij Amref Flying Doctors

Dave_edited_edited.jpg

"De teksten op onze website waren sterk verouderd. We zijn met Debby om de tafel gegaan. Door middel van gerichte vragen heeft zij ons bedrijf, ons verhaal en onze klanten goed in kaart gebracht. Debby luistert en vertaalt. Met als resultaat: pakkende, korte én allesomvattende webteksten. Wij zijn zeer tevreden en zetten haar nu ook in voor het herschrijven van onze andere communicatiematerialen."

Dave van Wouw

Adviseur en hoofd showroom bij Sani Badkamers

Foto aan tafel Joyce 2.jpg

"Ik stond voor de grote uitdaging om een flyer te ontwerpen voor mijn kindercoachpraktijk. Het schrijven van de teksten heb ik maanden voor me uitgeschoven. Gelukkig ben ik door mijn vormgever in contact gebracht met Debby. Op een zondagochtend, met een kop thee en een broodje, hebben we een open en warm gesprek gehad - Debby denkt heel veel mee! Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kijk uit naar onze volgende samenwerking."

Joyce Borst

Eigenaar kindercoachpraktijk FlowGrip

 

Neem contact op

Bel, mail of stuur een bericht.

06- 24 24 15 62

Wat leuk dat je me een bericht stuurt! Je hoort binnen 48 uur van mij.

Tektschrijver%20Noordwijk_edited.jpg