Voor deze organisaties maak(te) ik impact met woorden

 

Dit zeggen klanten over mij

"Of het nu gaat om SEO-proof webteksten, prettig leesbare rapportages of human interestartikelen voor een magazine - Debby weet overal iets moois van te maken! Ze werkt snel en nauwkeurig, is enthousiast en zeer betrouwbaar. Ik kan haar van harte aanbevelen! "

Michèle Rabouw

Hoofd Corporate Communicatie bij Amref Flying Doctors

"De teksten op onze website waren sterk verouderd. We zijn met Debby om de tafel gegaan. Door middel van gerichte vragen heeft zij ons bedrijf, ons verhaal en onze klanten goed in kaart gebracht. Debby luistert en vertaalt. Met als resultaat: pakkende, korte én allesomvattende webteksten. Wij zijn zeer tevreden en zetten haar nu ook in voor het herschrijven van onze andere communicatiematerialen."

Dave van Wouw

Adviseur en hoofd showroom bij Sani Badkamers

"Ik stond voor de grote uitdaging om een flyer en folder te ontwerpen voor mijn kindercoachpraktijk. Het schrijven van de teksten heb ik maanden voor me uitgeschoven. Gelukkig ben ik door mijn vormgever in contact gebracht met Debby. Op een zondagochtend, met een kop thee en een broodje hebben we een open en warm gesprek gehad - Debby denkt heel veel mee! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en kijk uit naar onze volgende samenwerking."

Joyce Borst

Eigenaar kindercoachpraktijk FlowGrip

 

Neem contact op

Bel, mail of stuur een bericht.

06- 24 24 15 62

Tektschrijver%20Noordwijk_edited.jpg
 

06- 24 24 15 62

Jozef Beugelsdijkstraat 22

2201 LM Noordwijk

Algemene voorwaarden

Privayverklaring

® 2020  Woorden met impact - Debby van der Zalm - Kamer van Koophandel: 77254104