Voor deze organisaties maak(te) ik impact met woorden

Amref_Logo_pay-off_RGB-01.png
Logo%20Rode%20Kruis_edited.jpg
RUX_logo_RGB_transparant.png
download.png
Logo FlowGrip.png
 

Dit zeggen klanten over mij

Michèle_Rabouw.jpg

"Of het nu gaat om SEO-proof webteksten, prettig leesbare rapportages of human interestartikelen voor een magazine - Debby weet overal iets moois van te maken! Ze werkt snel en nauwkeurig, is enthousiast en zeer betrouwbaar. Ik kan haar van harte aanbevelen! "

Michèle Rabouw

Hoofd Corporate Communicatie bij Amref Flying Doctors

Dave_edited_edited.jpg

"De teksten op onze website waren sterk verouderd. We zijn met Debby om de tafel gegaan. Door middel van gerichte vragen heeft zij ons bedrijf, ons verhaal en onze klanten goed in kaart gebracht. Debby luistert en vertaalt. Met als resultaat: pakkende, korte én allesomvattende webteksten. Wij zijn zeer tevreden en zetten haar nu ook in voor het herschrijven van onze andere communicatiematerialen."

Dave van Wouw

Adviseur en hoofd showroom bij Sani Badkamers

Foto aan tafel Joyce 2.jpg

"Ik stond voor de grote uitdaging om een flyer en folder te ontwerpen voor mijn kindercoachpraktijk. Het schrijven van de teksten heb ik maanden voor me uitgeschoven. Gelukkig ben ik door mijn vormgever in contact gebracht met Debby. Op een zondagochtend, met een kop thee en een broodje hebben we een open en warm gesprek gehad - Debby denkt heel veel mee! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en kijk uit naar onze volgende samenwerking."

Joyce Borst

Eigenaar kindercoachpraktijk FlowGrip

 

Neem contact op

Bel, mail of stuur een bericht.

06- 24 24 15 62

Wat leuk dat je mij een bericht stuurt! Je hoort binnen 48 uur van mij.

Tektschrijver%20Noordwijk_edited.jpg