Debby van der Zalm

Tekstschrijver Noordwijk

Mijn motto: "Pluk de dag en geniet van de kleine dingen in het leven."

Ruim 6 jaar heb ik op een internationale alarmcentrale gewerkt. Als hulpverlener stond ik in het buitenland gestrande reizigers telefonisch te woord. Het werk bestond voor een groot deel uit organiseren, inleven, schakelen en structuur creëren in complexe situaties.

Toen ik merkte dat ik er niet meer op mijn plek zat heb ik een stoere keuze gemaakt: ik heb mijn baan opgezegd en ben een jaar lang op reis gegaan. Regelmatig bracht ik mijn familie en vrienden op de hoogte met uitgebreide reisverslagen.


In Australië ontmoette ik mijn huidige man. Nee, geen Australiër, maar ‘gewoon’ een Hollander. Inmiddels wonen we al weer ruim 12 jaar samen in Noordwijk, met onze twee kinderen. Maar man wat was dat ultiem, die vrijheid tijdens het reizen…!

Terug op Nederlandse bodem kwam ik als managementassistent bij een goed doel terecht: een hectische baan waarin ik de directeur ondersteunde. Ook hier kon ik doen waar ik goed ik ben en blij van word: structuur creëren en op een creatieve manier met uitdagende situaties omgaan. En het voorbereiden van zakelijke teksten.

Na de geboorte van mijn kinderen wilde ik dolgraag minder werken. Dat kon in de functie van kwaliteitsmedewerker. Vier jaar lang heb ik het goede doel ondersteund met het optimaliseren van procesbeschrijvingen en beleidsdocumenten.

Daarna was het tijd voor een volgende stap en volgde ik een loopbaancoachtraject. Met resultaat.

Tekstschrijven knalde eruit. Ik voelde meteen: dat kan ik. Daar wil ik iets mee. Dit maakt mij blij. Zo kan ik mijn missie vervullen: de wereld mooier maken, met woorden.

Bij datzelfde goede doel kreeg ik de kans om het communicatieteam als tekstschrijver te ondersteunen. Maar ik wilde mijn eigen geluid laten horen, mijn eigen schrijfstijl ontwikkelen. Zelf kunnen bepalen waar, wanneer en voor wie ik werk. De vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt lonkte!


Pluk de dag Debby, dacht ik. En voor de tweede keer in mijn leven liet ik mijn zekerheden los.

Zo is Woorden met impact ontstaan.

 
SEO tekstschrijver blogs verhalen.jpg

Opleidingen, trainingen en kennis

Debby van der Zalm

Trainingen

SEO en schrijven - 2020

Storywriting - 2019

Schrijven voor het web - 2018

Business Assistant - 2016

Effectief Sensitief - 2016
Personal Assistant - 2013

Secretaresse in topvorm – 2010

Ik lees dagelijks blogs, websites en boeken over creatief schrijven, SEO-optimalisatie, communicatie en marketing. Verder volg ik regelmatig (online) trainingen op het gebied van het schrijven van (zakelijke) teksten. 

Opleiding

Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer, afgestudeerd in 2001.

 

Neem contact op

Bel, mail of stuur een bericht.

06- 24 24 15 62

Wat leuk dat je me een bericht stuurt! Je hoort binnen 48 uur van mij.

Tektschrijver%20Noordwijk_edited.jpg