Copywriter
Debby van der Zalm
uit Noordwijk

Wie ben jij? Wat is jouw missie? Wie is jouw lievelingsklant? Welke ideeën heb jij zelf?

Ik neem jouw persoonlijke verhaal mee in de teksten die ik voor je schrijf. Een opdracht start bij mij dus altijd met een uitgebreide intake.

Natuurlijk maken we eerst vrijblijvend kennis met elkaar. Ik vind het namelijk net zo belangrijk als jij dat die ‘klik’ er is!

Over Debby: tekstschrijver en eigenaar

In 2017 ontdekte in mijn passie voor schrijven. In die tijd werkte als kwaliteitsmedewerker bij een goed doel en had ik al een tijdje het gevoel dat ik niet op mijn plek zat in die functie. Ik besloot een loopbaancoachtraject te volgen. 

Daar knalde tekstschrijven uit! Ik voelde meteen: dit kan ik. Daar wil ik iets mee. Dit maakt mij blij.

Gek genoeg herinnerde ik me ook ineens dat ik vroeger urenlang op mijn zolderkamertje achter mijn typmachine verhaaltjes schreef. En toen ik in 2007 voor een jaar op reis ging, vond ik het heerlijk om mijn reisverhalen via lange e-mails te delen met mijn familie en vrienden. Ook het schrijven van zakelijke teksten in mijn rol als management assistent vond ik tof om te doen.

Na het ontdekken van mijn passie voor schrijven, viel dan ook alles op zijn plek. Eindelijk ben ik wat ik altijd al ben geweest: een tekstschrijver, met een eigen tekstbureau!

Teksten schrijven, ondernemen en het moederschap

Wat ik naast mijn tekstbureau belangrijk vind is mijn gezin. Mijn vriend en ik hebben twee prachtige kinderen: een dochter (2010) en een zoon (2013). Ik leerde mijn lief kennen tijdens mijn rondreis door Australië. Samen wonen wij in het mooie Noordwijk. De vrijheid die het ondernemerschap met zich meebrengt is perfect te combineren met het moederschap!

Schrijven is een creatief proces

Schrijven is creëren, schaven en schrappen. Het is een creatief proces en ik houd ervan! Ik ga altijd voor het ultieme resultaat: teksten waarin jijzelf én jouw leukste klant, zichzelf herkennen. Met woorden die aanzetten tot actie en ook nog eens goed scoren in Google.

Als je met mij samenwerkt, kun je rekenen op mijn volle focus en eerlijke mening. Ik houd bovendien van snel schakelen, zodat jij de teksten op korte termijn op je website hebt staan. Daarom spreek ik altijd een termijn af waarin wij intensief samenwerken. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Spreekt dit je aan? Wil je vrijblijvend kennismaken? Of heb je andere vragen? Neem vandaag nog contact met mij op, vind ik leuk!

Neem vandaag nog contact met mij op.