Mijn diensten

Dit kan ik voor jou doen

 

Websites

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom moet jouw website overtuigend en krachtig zijn. En direct jouw doelgroep aanspreken. Niet alleen met een mooi design en aansprekende beelden. Maar ook met teksten.

​Vind je het lastig om hier de juiste woorden voor te vinden?
Weet je niet hoe je jouw doelgroep moet aanspreken?
Weet je niet waar je de juiste zoekwoorden moet verwerken in een tekst?
Welke tone of voice of schrijfstijl je moet gebruiken?
Of heb je gewoonweg geen tijd om urenlang teksten te schrijven? 

​Ik schrijf pakkende webteksten die aanzetten tot actie. Met woorden die jouw klant aanspreken en waarin ook jij jezelf herkent. Bovendien zorgen de juiste zoekwoorden ervoor dat Google jouw website beter vindt.

Wil je ook webteksten die knallen? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking.

Blogs

Je trekt meer bezoekers naar je website als je er regelmatig nieuwe dingen opzet. Dit kan door wekelijks of maandelijks een blog te plaatsen. Mét de juiste zoekwoorden. Zodat Google jouw website steeds beter weet te vinden. Bovendien kun je jezelf als expert profileren met goede, inhoudelijke blogs. In mijn blog ga ik hier dieper op in en geef ik nog twee redenen waarom het waardevol is om als ondernemer te bloggen.

Alleen… Heb je hier misschien zelf geen tijd voor? Heb je weinig inspiratie? Of weet je niet hoe je een lekker leesbaar blog schrijft?


Zet mij in als ghostblogger. Dat klinkt misschien een beetje eng, maar het betekent gewoon dat ik namens jou blogs schrijf. Met andere woorden: wanneer het jou uitkomt, stuur je mij een onderwerp door en dan schrijf ik er een blog over.


Als je méér impact wilt maken met woorden, sluit dan een blogabonnement af. Dan schrijf ik elke week of elke maand voor jou een blog. En dan denken we samen na over de onderwerpen.

Spreekt het inzetten van een ghostblogger jou aan? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking.

 

Artikelen

Zoek je iemand die artikelen met persoonlijke verhalen kan schrijven voor jouw magazine, personeelsblad of jaarverslag? Ik vind het super tof om met mensen in gesprek te gaan en hun verhaal te verwerken tot een aangrijpende tekst. Een tekst die een bepaalde emotie oproept bij de lezer. Met een verhaal dat raakt en aanzet tot actie.

Ik verdiep me in een onderwerp en neem een diepte-interview af. Vervolgens schrijf ik met pakkende teksten jouw artikel. 

Wil jij de kracht van persoonlijke verhalen ook inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking.

 

Brochures

Je hebt besloten om een brochure te maken om jouw doelgroep op een persoonlijke manier te benaderen. En je weet al welke boodschap je wilt verspreiden. Alleen, welke woorden ga je daarvoor gebruiken? Hoe voorkom je enorme lappen tekst? Hoe zorg je ervoor dat de brochure niet in de (digitale) prullenbak verdwijnt?

Nodig mij uit. Dan gaan we samen in gesprek om te bepalen wat nou écht het doel is van jouw brochure. Vervolgens bepalen we de juiste tone of voice en de schrijfstijl die past bij jouw doelgroep.


Dit vertaal ik naar korte en krachtige teksten. Zodat jouw brochure knalt. Juist ook door zaken weg te laten. En ruimte voor sprekende beelden en 'witte ruimtes' te creëren.

Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking.

 

Overige teksten

Ben jij op zoek naar iets wat niet in mijn rijtje diensten staat? Ik schrijf ook voor nieuwsbrieven, persberichten en voor fondsenwervende doeleinden.

Een andere schrijfklus voor mij? Daag mij uit en neem contact met me op!

Want ik maak graag jouw impact met woorden.

 
DSC_0812.JPG

Bollenstreek en omgeving Leiden

Tekstschrijver Noordwijk

Wil jij jouw teksten laten schrijven door een tekstschrijver uit Noordwijk? Ik werk graag voor zelfstandig ondernemers en ondernemers in het MKB uit de bollenstreek en de omgeving Leiden. Zit jouw bedrijf niet in de buurt? Ook dan kan ik je helpen: telefonisch, per e-mail of via zoom.

 

Neem contact op

Bel, mail of stuur een bericht.

06- 24 24 15 62

Bedankt voor de inzending!